Nora Istrefi kopjon Beyonce dhe Rihannen (Video)

Nora është akuzuar se është duke e kopjuar deri në detajet më të vogla këngëtaren Beyonce, në një video që është postuar në Youtube. Kjo është bërë kryesisht përmes krahasimit të fotografive. Nëse e kanë pasur, apo jo të drejtë autorët e kësaj video gjykoni ju vetë. Por jo vetëm kaq, pasi ajo duket se ka kopjuar edhe VIP-a tjerë. Portali Lexoshqip, ju sjell këtë video…