Propozim martesë sikur në endërra

Kohëve të fundit kemi parë lloj lloj propozim për martesë, mirëpo një aktor nga Portlandi, ka vendosur që të bëj një lloj tjetër që mahniti shumë njerëz duke arritur një shikueshmëri prej 3 milion shikime për një kohë të shkurtë. Aktori ka mbledhur më shumë se 60 shokë dhe familjarë, të cilët i kanë ndihmuar për të realizuar këtë ide të tij./albtime