Burri dhe gruaja zënë njëri-tjetrin duke tradhtuar

Burri dhe gruaja zënë njëri-tjetrin duke tradhtuar

Një burrë dhe një grua, të cilët e kanë tradhtuar njëri-tjetrin, kanë zbuluar aferat e dashurisë kur të dy me dashnorët e tyre kanë shkuar në të njëjtin hotel.
Tradhtia është zbuluar, pasi për shkak të ndaljes së rrymës, dy të martuarit gjysmë të zhveshur kanë dalë nga dhomat e tyre në një hotel në Kenia.
Një i pranishëm ka treguar se pasi ata zbuluan për aferat e njëri-tjetrit filluan të ziheshin fizikisht dhe të përplaseshin nëpër dysheme në sy të të gjithëve.
“E pashë kur gruaja bërtiti dhe e kapi burrin e saj, pastaj ai e goditi. Dashnorët e tyre, të cilët ishin ende nëpër dhoma, dolën të shohin se çfarë po ndodhte. Të dy shumë shpejtë u zhdukën në errësirë”, ka thënë burimi.
Sipas raportit të policisë, burri e kishte gënjyer gruan se do të vonohej në punë, ndërsa ajo kishte organizuar takim me të dashurin.
Stafi i hotelit në qytetin Mlolongo ka bërë të ditur se edhe burri edhe gruaja ishin vizitorë të shpeshtë të hotelit të tyre. /Telegrafi/