Humb Jeten E Tij Per Te Shpetuar 2 Femije

Humb Jeten E Tij Per Te Shpetuar 2 Femije
 Nje 25-vjecar Britanik humbi jeten e tij duke u perpjkekur te shpetonte 2 femije qe rrezikonin te mbyteshin ne plazhin e West Susse* ne Angli.

Djaloshi gjendej ne plazh,kur pa dy femijet nga larg qe kerkonin ndihme.Komardarja e tyre ishte cfyre dhe mundoheshin te qendronin ne siperfaqe.Atehere 25-vjecari vrapoi per te ndihmuar dhe ne te vertete ja arriti te nxjerre ne breg femijet.Nderkaq ai humbi ndjenjat.Personat e tjere qe gjendeshin ne plazh thirren menjehere ambulancen,por ishte teper vone per 25-vjecarin.Shkaku i vdekjes nuk eshte vertetuar,por ndoshta eshte mbytje