Iphone 5 Kulmi I Teknologjise Se Telefonave Celulare (VIDEO)

Iphone 5 Kulmi I Teknologjise Se Telefonave Celulare (VIDEO)


Kjo video eshte realizuar nga nje 17 vjecar Amerikan i cili ven pak ne loje prodhuesit e gjigandit te Apple duke ju sugjeruar se si do te donte ai qe te ishte Iphone 5 Ai gjithashtu ju ka dhe prodhuesve te gjigantit Apple disa ide qe ai do te donte te kishte ne Iphone 5 si pershembull disa ide qe do te duheshi vendosur ne te ne lidhje me rrjetet sociale apo per kameran apo ekranin i cili eshte nje rrevulucion me vete .Ai mendon qe ekrani i ri i Iphone 5 duhet te ishte transparent ,gjithashtu edhe procesori te ishte pak me i madh