Ja se si e thumbon bleta njeriun!

Ja se si e thumbon bleta njeriun!

Shume veta jane perpjekur, profesioniste dhe fotograf amator, por ne fund
ka arritur te kap kete foto spektaktulare Kathy Keatley Garvey nga
Departamenti i entomologjise ne Universitetin Davis ne Kaliforni.

Kjo eshte nje foto unike ne llojin e saj, ndoshta e vetmja sepse tregon
momentin kur bleta punetore pickon krahun e nje njeriu.