Një shqiptar bën për vete Rihannan

 Një shqiptar bën për vete Rihannan
Veç këngëve të njohura të tij si “Zemër, zemër” dhe “Alone with You”, kënga që e bëri atë të famshëm në mbarë botë është hiti “All The Boys Love Me”, me të cilën DJ Prime ka arritur të bëjë për vete një këngëtare mjaft të njohur në botë, siç është Rihanna, shkruan Zhurnal.

Mediat gjermane kanë shkruar se Rihanna i kërkoi djaloshit shqiptar që të bashkëpunonin në versionin amerikan të këngës, e cila do të këndohet shumë shpejt nga Rihanna dhe do të titullohet “All The Girls Love Me”.