Pasanikët kinezë nuk njohin krizë, me super makina

Pasanikët kinezë nuk njohin krizë, me super makina

Në këto kohë të vështira ekonomike, vetëm në Kinë duket se shpenzimet për makina luksoze nuk ndalen. Ato janë shtuar dhe makina të markave super të kushtueshme, si Bentley e Rolls-Royce, e kanë dyfishuar shitjen e tyre në Kinë. Për të treguar këtë fakt, në Shangai është organizuar një eveniment, ku kanë marrë pjesë 450 automjete luksoze, si Lamborghini, McLaren, Bugatti etj. Ato kanë parakaluar në pistën që përdoret për garat e Formula 1, duke lënë me gojë hapur admiruesit e makinave.