Photo - Visar Shala përqesh Noizy-n

Photo - Visar Shala përqesh Noizy-n
Anëtari i grupit ‘Babastars’ Visar Shala siç duket nuk e ka ndërmend të ndalet së ofenduari Noizyn.
Kjo pas rrahjes dhe diss-eve që shkëmbyen njëri me tjetrin grupet ‘Babastars’ dhe ‘OTR’.
Visari në faqen e tij në facebook, ka publikuar një fotomontazh ku shihet Noizy i veshur si femër dhe me flokë të gjata.
“Buazaxhija hot-line” ka shkruar Visari në atë foto.