Plagoset rende 50 Cent (FOTO)

Plagoset rende 50 Cent (FOTO)
50 Cent dhe shoferi i tij janë plagosur dhe janë dërguar ne spital. Aktualisht artisti po iu nënshtrohet një sere ekzaminimesh, por ka thyer disa vertebra. Shoferi i kamionit ka treguar për policinë se ka humbur kontrollin e makinës se tij dhe ta goditur nga mbrapa makinën e blinduar te reperit. Ja fotot qe ju sjell albnews.al ,  në momentin kur 50 Cent është marrë nga ndihma e shpejtë.