Shkoi ti laje kembet ne lume, gjeti 77 mije dollar.

Shkoi ti laje kembet ne lume, gjeti 77 mije dollar.


I pastrehi Thimoty Jost(46) nga vendi Bastrop ne teksas (SHBA) u nis per ti
lare kembet ne lumin colorado dhe me at rast shkeli mbi nje thesar te lagur.
Kur e hapi u step nga habia, brenda thesit gjendeshin 77.000$(60.000Euro)
ne bankenota prej 100 dollareve dhe monedha ari. Per te qen edhe me e bukur:
sipas ligjeve amerikane ai ka te drejte te mbaj kete shum te hollash.

Kjo ndodhi ka qen ne muajion janar te ketij viti, kurse pas gjetjes se parave
ai ka shkuar deri ne banke per ti zevendesuar parat e lagura qull me bankenota te reja.

Punonjesi i bankes pastaj e ka ftuar policine, ndersa eshte hartuar edhe
procesverbali, parat kane mbetur ne banke, kurse i pastrehi ka marr qekun
ne ket shume. por me kusht qe ai te mos mund te shendrrohet ne para deri tashti.

Mirpo, e keqja eshte se kete pasuri te paimagjinueshme per te ai nuk mund
ta gezoj tashti pas momentalisht gjendet ne burg per arsye te dehjes dhe
hyrjes se paautorizuar ne prone te tjeterkujt.