Shpikësit e Viagras sjellin një tjetër befasi

Shpikësit e Viagras sjellin një tjetër befasi
Ata kanë ndihmuar shumë njerëz në mbarë botën me shpikjen e tyre. Por tani ekipi që ka shpikur pilulën blu, Viagra, ka bërë një shpikje tjetër shumë të rëndësishme. Bëhet fjalë për një ilaç që do ju ndihmojë të luftoni ejakulimin e parakohshëm. Zbuluesit e këtij ilaçi thonë se ai do jetë një sukses i jashtëzakonshëm dhe do ndihmojë miliona meshkuj që vuajnë nga ky problem. Është një spraj që do të luftojë një problem shumë të përhapur. Mendohet se një në katër meshkuj vuan nga problemi i ejakulimit të parakohshëm. Tani akti juaj seksual do të zgjasë. Ilaçi i quajtur Tempe pritet të jetë në shitje brenda pak muajsh.