Video: Fustani i shpëton jetën plakës

Video: Fustani i shpëton jetën plakës
Për fat të mirë fustani i kësaj plake 74 vjeçare është kapur në një hekur të ballkonit të saj dhe kështu ia ka shpëtuar asaj jetën, duke mos e lënë të bie nga kati i shtatë.

Gruaja e moshuar nga Ukraina ka dalë në ballkon për të ju thënë muzikantëve të rrugës që të mbajnë qetësi pasi që atë nuk e linin të flejë dhe për një moment si duket është zgjatur shumë në ballkon dhe është rrokullisur te poshtë. Fustani i cili e ndali atë në një shtyllë metali ia shpëtoi jetën deri sa erdhën mjekët dhe zjarrfikësit.