Xhiron përbindëshin në liqen (Video)

Xhiron përbindëshin në liqen (Video)
Një punëtor kinez nga Kanas pohon se ka xhiruar një ‘përbindësh’ në liqenin me të njëjtin emër dhe për këtë ka edhe dëshmitarë.
Wang Hongqiao, njëri nga punëtorët në liqenin Kanas në krahinën autonome Xinjiang Uygur, ka publikuar një video ku shihet ‘përbindëshi’.
Përveç tij, edhe disa njerëz të tjera kanë vërejtur se në liqen po lëvizte diçka me shpejtësi të madhe. /Telegrafi/