“Djali pa dorë i bie kitarës me këmbë” (VIDEO)

“Djali pa dorë i bie kitarës me këmbë” (VIDEO)George Dennehy 18-vjeç nga Virxhinia edhe pse është i hendikepuar ai  është i dashuruar në muzikë dhe pas luajtjes në kitarë. Dëshira e të jashtëzakonshmit George është që ta përsosë luajtjen në piano me çka nuk ka hapësirë për dyshim sepse çdo gjë që ka pasur për qëllim deri më tani ka pasur sukses ta realizojë./portalb