Gruaja me tre gjokse (FOTO)

Gruaja me tre gjokse (FOTO)


I ka surprizuar të gjithë pasi dhe në premierën e filmit ajo është paraqitur metre gjokse e saj ku gjoksi i tretë ishte thjesht një protezë që ajo e ka përdorur në rolin e saj në filmin ” Comic-Con”.
Aktorja Kaitlyn LEEB u paraqit me protezën e saj në San Diego gjatë premierës së filmit.
Ajo ka luajtur me aktorët e famshëm Kate Beckinsale dhe Jessica Biel.
Ndërsa tifozët e saj origjinalë do ta kujtojnë këtë paraqitje si një surprizë për audiencën e re të aktores LEEB.