Pages

Banner 468

Manjaku qe hudhet nga 30 m lartesi dhe ben ...

 
...( Tingujt e Jetes )...

Manjaku hudhet nga 30 metra lartesi nga shtyllat e rrjetit telefonik dhe vetevritet :S
Ka ndodh ne Kolumbi.