Sa me fat paska qenë! I shpëton aksidentit për mrekulli (VIDEO)

Sa me fat paska qenë! I shpëton aksidentit për mrekulli (VIDEO)Rusia është një nga vendet më të rrezikshme në botë për të ngarë makinën. Aksidentet janë të shumta dhe tanimë shumë shoferë vendosin kamera në bordin e tyre për të kapur ndonjë rast të tillë. Dhe në fakt videot nga aksidentet në Rusi janë spektakolare dhe të pabesueshme. Në këtë video të postuar në YouTube shihet një aksident mes tre mjeteve, të cilat drejtohen tek një karburant. Aty një person arrin të shpëtojë për mrekulli nga përplasja. Ngjarja ka ndodhur në Orenburg, në jug të Rusisë