Pages

Banner 468

Upsss, “Qikat e Ritës”

 
...( Tingujt e Jetes )...

Upsss, “Qikat e Ritës”

Rita Ora çdo ditë po shfaqet me fotografi interesante dhe provokative. Ditë më parë ishin publikuar disa foto të saj, ku i shiheshin të pasmet gjatë performancës në një koncert.Tash Rita shihet “vet e treta” në një foto ku dy vajzat janë ulur poshtë dhe puthin gjokset e Ritës.