Vajza franceze zbret mbi binare e bllokon metronë (Video)

Vajza franceze zbret mbi binare e bllokon metronë (Video)Një vajzë franceze konfuze ka bllokuar një linjë të metrosë së Washingtonit. Ajo ëshë gjendur në mesin e binarëve të “Red Line” të metropolit amerikan, duke e detyryar personelin e stacion për të ndaluar tranzitin e metrove në të dyja drejtimet.Sipas dëshmitarëve, incidenti është shkaktuar nga një keqkuptim. Vajza franceze nuk fliste gjuhën angleze, prandaj ndoshta ajo provoi të hidhet në binarë për ta bërë gjithçka sa më të shpejt dhe për të shmangur kërkimin e udhëzimeve. “Eshtë e qartë që nuk e dinte sesi funksiononte linja – ka deklaruar një zëdhënëse e Metrosë -. Por edhe s’besoj se ishte në dijeni të rrezikut me të cilin u përball”.(giorn)