VIDEO: Ditën me shami kërkon lëmosh, natën supermodele

VIDEO: Ditën me shami kërkon lëmosh, natën supermodele


Një vajzë në Nju Jork e ka gjetur një mënyr të mbijetoj në këtë kohë krize.

Vajza, gjatë ditës futej në petkun e lypsares e cila kërkonte lëmoshë në një prej rrugëve më elitare të Nju Jorkut, kurse në mbremje ajo ishte një vajzë shume normale dhe me veshje moderne dhe provokuese.


Kalimtarët në të shumtën e rasteve janë njerëz shumë të pasur dhe bamirës, kështu që ndonjëherë ndodh lypsarja të fitojë 50 donacione vetëm brenda një ore.
Ajo është një aktore e vërtet, e luan rolin e një vajze të paralizuar dhe të mjerueshme kurse në fakt është një mashtruese e cila dëshiron të fitoj në kurriz të njerzve bamirës.