Zgjodhi Pique-n,e jo Shakirën? ( FOTO )

Zgjodhi Pique-n,e jo Shakirën? ( FOTO )


Pique dhe Shakira jan duke bërë pushime në Miami, dhe kan vizituar parkun ujor.
Duket se dashuria mes Shakira dhe Gerard Pique po lulëzon, dhe është dëshmuar fotot e tyre të përbashkëta në Twitter.
Futbollisti i Barcelonës dhe këngëtarja kolumbiane jan duke bër pushime në Miami. Dhe ndërsa vizituar parkun ujor, Pique fitoi një puthje nga një balenë vrastare, ndërsa e dashura e tij u ndal duke e shikuar dhe buzëqeshi.