Cmendet dhe rozana radi!

Cmendet dhe rozana radi!

Ky është imazhi që do të sjellë Rozana Radi në videon e saj të re me rastin e 100-vjetorit të Pavarësisë.Këngëtarja e dashur shqiptare pritet të sjellë këtë javë këngën me tematikë atdhetare, e cila mendohet të ketë po aq sukses sa edhe hiti i risjellë prej saj “Xhamadani vija vija”. Klipi është xhiruar në disa qytete të ndryshme të Shqipërisë dhe ngjyrat që dominojnë janë e kuqja dhe e zeza.