E pabesueshme dhe prekëse, edhe pse s’ka duar, kryen punë të vështira (foto)

E pabesueshme dhe prekëse, edhe pse s’ka duar, kryen punë të vështira


Fotografitë e mëposhtme janë shumë mbresëlënëse. Ato tregojnë se kur njeriu ka kurajo dhe dëshirë, arrin gjithçka.Burri që shikoni në foto është nga Kina. Ai është invalid, i mungojnë duart, por kjo nuk e ka penguar që të mos punojë.
Ai e ka zgjedhur një zgjidhje dhe siç e shikoni edhe në foto, me “duar” të improvizuara, kryen çdo lloj pune dhe përpiqet të bëjë një jetë sa më normale.Shembuj të tillë na ndihmojnë për të pasur më shumë besim në vetvete dhe për t’u bindur se tek e fundit… gjithçka është e realizueshme.