Ja pse bie poshte teoria e Çarls Darvinit se njeriu e ka prejardhjen nga majmuni ??? VIDEO

Nje gorille e han nevojen e vete dhe kjo video na drejton kah teoria e Carls Darvinit ku thote se Njeriu e ka prejardhjen nga majmuni. Me kete video deshmohet qarte se e ka pas gabim....
2 Gorilles 1 Etron - Buzz