Kamera e fshehtë televizive e shkuar keq

Kamera e fshehtë televizive e shkuar keqKur bën shaka të tilla, duhet të marrësh parasysh që mund të përballesh me reagime të ndryshme, edhe kur këto janë të organizuara nga ndonjë program televiziv. Në rastin konkret viktima nevrikoset pa masë pasi nuk e din që bojë ngjyrosëse që po përdor aktori nuk është e vërtetë dhe se shpërlahet shumë lehtë me ujë