Mesi dhe Ronaldo nuk përshëndeten mes veti (VIDEO)

Mesi dhe Ronaldo nuk përshëndeten mes veti


Se raportet e tyre janë më tepër se personale, dëshmon edhe videoja në vazhdim. Pas mbarimit të ndeshjes së Superkupës së Spanjës, Mesi dhe Ronaldo nuk e përshëndetën njëri tjetrin.


Momentalisht, këta dy lojtarë janë emrat më të mëdhenjë të futbollit botërorë edhe rivaliteti i tyre për të arritur/mbetur në majën e futbollit ka bërë që as për “adet” t’ia shtrijnë dorën njeri tjetrit.