Momentet më qesharake në futboll (Video)

Momentet më qesharake në futboll


Jo rrallë herë futbolli përveçse emocioneve që dhuron me anë të golave, trofeve, shpirtit të garës dhe popullaritetit të madh ka transmetuar momente qesharake, të cilat ua kalojnë edhe programeve më të famshme humoristike në planet.

Festime, deklarata dhe gjeste të çuditshme janë parë gjatë këtij viti në futboll, ku nuk mungojnë as yjet më të mëdhenjë të këtij sporti./Kohasport/