Nëna mallëngjehet tek i dëgjon të rrahurat e zemres te djalit të saj të “vdekur” VIDEO

Nëna mallëngjehet tek i dëgjon të rrahurat e zemres te djalit të saj të “vdekur”


Kur prillin e shkuar, 16-vjeçari Owen Beaver la frymën e tij të fundit papritur, nëna e tij Kalemp, nuk besonte kurrë se do të dëgjonte zemrën e djalit të saj të humbur të godas përsëri.

Por, para disa ditësh, citon alb-observer.com, prindërit e 16-vjeçarit të humbur padrejtësisht, patën shansin të njohin njeriun i cili ka në kraharorin e tij zemrën e djalit të tyre.

Momenti mallëngjyes ndodhi në aerodromin e Misisipi, kur familja e Beaver takoi Charles Shelton, bashkëshorten dhe dy fëmijët e tyre