Një grua rrah të dashurin.. (VIDEO)

Një grua rrah të dashurin.. (VIDEO)Zënka verbale mes një gruaje dhe të dashurit të saj çon deri tek një kacafytje fizike. Ngjarja ndodh në mes të rrugës ndërsa gruaja me këmbëngulje dëshiron t’i shkaktojë pasoja të dashurit që sipas bisedës kuptohet se e ka tradhëtuar.