Shkumaa partyyy, Per Banoret e Australis...


Hajdeeee shkumaa partyyy!!

Nje video shume mbreselenese dhe njekohesisht nje fenomen te rralle kishin rastin te shikonin banoret e Melbum ne Australi. Deti ishte mbuluar nga shkume te dendura me kombinimin e ererave te forta dhe rrebeshin e shirave qe goditen zonen. Megjithate shume nga banoret e qytetit nxituan te argetohen! Le te shikojme videon mbreselenese…