Të pasmet e Kimit bombastike(foto)

Të pasmet e Kimit bombastike(foto)
Kur vjen fjala tek Kim Kardashian ajo çka kushdo mendon është elementi më i dukshëm, të pasmet. Duke e ditur këtë fakt dhe duke qenë një protagoniste e vazhdueshme e faqeve rozë në media, Kardashian e shfrytëzon çdo rast për të treguar në maksimum linjat trupore dhe madhësinë e vitheve. Pikërisht këtë e ka bërë edhe në vizitën e fundit në qendrën estetike ndërsa është fotografuar me një palë tuta që e tregojnë gjithqka qartesisht./fishmedia/