Tmerrohet vajza, priste peshk, del peshkaqen (VIDEO)

Tmerrohet vajza, priste peshk, del peshkaqen

Babait të Sara Bram as që i kishte shkuar ndër mend se me kamerën e vet do të shënonte momentin kur vajza e tij nga uji tërheq një peshkaqen shumë të madh gjatë një ditë të zakonshme me shi në Mirtel Beach në Kaliforni. 
Video xhirim tregon momentin kur Sara e tmerruar e sheh peshkaqenin duke kërcyer papritur në ujë teksa ajo mbështillte najlonin për të tërhequr peshkun që e kishte gjuajtur.
Peshkaqeni kolosal doli nga thellësia e ujit dhe kërceu mbi grep ku varej trofeu i Sarës.