Video e pabesueshme, nuk i hapet parashuta por mbijeton VIDEO

Video e pabesueshme, nuk i hapet parashuta por mbijeton

Jetëgjati nuk bëhet jetëshkurtër… Kjo thënie e cila e ka prejardhjen nga ndodhitë e shumta të jetës së përditshme është vërtetuar edhe njëherë në në qytetin e Konakovas të Rusisë. Një i ri është hedhur nga një shtyllë e tensionit të lartë e cila ishte rreth 120 metra e lartë por dicka nuk shkon mirë dhe parashuta e tij nuk hapet. Pas kësaj ai bie në dëborë dhe cuditërisht jo vetëm që mbijeton por tre muaj pas këtij incidenti, ai është në gjendje që të ecë. Për më tepër ndiqni videon e pabesueshme…