Xhelozia Tërbon Të Fejuarin, E Dhunon Fizikisht Në Skenë Live... VIDEO

Xhelozia Tërbon Të Fejuarin, E Dhunon Fizikisht Në Skenë Live...

Edhe pse kishin rënë “dakord” më parë që e fejuara e tij të merrte pjesë në një konkurs bukurie, mesa duket xhelozia e tepërt nuk i rezistoi dot “provokimit”.
Kështu,  pa llogaritur asgjë, i fejuari hyri në skenë ndërkohë që por transmetohej drejtpërsëdrejti konkursi dhe filloi t’i ulërinte të fejuarës si i çmendur!
Të gjithë shtangën! Për një moment u zunë në befasi dhe askush nuk reagoi, por pak sekonda më pas pasi ulërimat e të fejuarit “përmendën” pjesëmarrësit, filluan të reagonin duke u përleshur me të që të shpëtonin bukuroshen e pa fat!
Por, agresiviteti i tij ishte i papërmbajtshëm, ndaj dhe stepën…
E megjithatë, urrejtja e tij ishte vërtet e frikshme, duke mos kursyer dhe dunën fizike ndaj të fejuarës, derisa i grisi asaj reçipetat, duke “turpëruar” si veten po ashtu dhe të fejuarën.
Thamë xhelozi, dashuri po jo kështu…!