Dy femije shtypen nga nje veture! VIDEO

Dy femije shtypen nga nje veture!!

Deri sa dy femije luajne perpara nje makine te parkuar, nje shofer i pa kujdesshem vozit dhe i shkel femijet, por me e keqja eshte qe as nuk ndalet me i dhene ndihme ...