Pages

Banner 468

E kemi provuar edhe ne po jo si keta ! VIDEO

 
...( Tingujt e Jetes )...

E kemi provuar edhe ne po jo si keta !

Eshte nje loje shume e vjeter ku njeri e con doren lart e tjetri me kembe mundohet ta preke, mirepo ne kete video diqka nuk shkon mire dhe kemba i drejtohet atij ne koke dhe shife se qka e gjen ...