Femra me gjinjtë më të mëdhenj në botë VIDEO

Femra me gjinjtë më të mëdhenj në botë VIDEO

Sheyla Hershey, 30 vjeç, është modele në Teksas por e lindur në Brazil. Hershey ka marrë operacionin e saj të parë për zmadhimin e gjinjve të saj si një dhuratë për ditëlindje nga i dashuri i saj. Dhe që atëherë, ajo nisi një udhëtim për të bërë gjinjtë e saj më të mëdhenjtë në botë përmes operacioneve plastike.