Gruaja më e shëmtuar në botë jep intervistën e guximshme VIDEO

Gruaja më e shëmtuar në botë jep intervistën e guximshme VIDEO
Përdoruesit e internetit me siguri e njohin këtë vajzë, sepse në rrjetet sociale fotoja e saj qarkullon me komente tallëse dhe konsiderohet si gruaja më e shëmtuar në botë. 23-vjeçarja nga Teksas (SHBA) thekson se pas vitesh vuajtjeje, ka mësuar të mos i vërë veshin fjalëve dhe talljeve që i bëjnë njerëzit kryesisht nëpërmjet webit./BalkanWeb


Përdoruesit e internetit me siguri e njohin këtë vajzë, sepse në rrjetet sociale fotoja e saj qarkullon me komente tallëse dhe konsiderohet si gruaja më e shëmtuar në botë. 23-vjeçarja nga Teksas (SHBA) thekson se pas vitesh vuajtjeje, ka mësuar të mos i vërë veshin fjalëve dhe talljeve që i bëjnë njerëzit kryesisht nëpërmjet webit./BalkanWeb