I del gjoksi jashte duke i dhene makines (VIDEO)

I del gjoksi jashte duke i dhene makines (VIDEO)


I del gjoksi jashte duke i dhene makines (VIDEO) Nje super Toyota Celica dhe nje vajze super hot brenda saj e cila provon kenaqesine e nje xhiro ne Drift. por gjate xhiros ndodh nje aksident i vogel… ne cdo kthese qe toyota pershkon vajzes i del gjoksi jashte….per me teper ndiqni videon….