Pages

Banner 468

Ja si parkohet vetura – VIDEO

 
...( Tingujt e Jetes )...

Ja si parkohet vetura

Shikone se sa preciz dhe në mënyre atraktive e parkon veturen-lodër. Edhe pse një vetur lodër dhe me bateri “vozitësi i saj”  patjetër duhet të kontaktohet nga skuderitët e Formual 1