Justin Biber fotografohet duke e puthur nje fanse ! VIDEO

Justin Biber  fotografohet duke e puthur nje fanse

Kengetari Justin Biber duke u pershendetur me fansa te shumte te tij njekohesisht edhe duke u fotografuar me ta vjen ne nje moment ku nje fanse e tij deshiron ta puthe ne buze ate dhe ia arrit qellimit, shiko videon me poshte ...