Kur sulltani marton vajzën….(video)

Kur sulltani marton vajzën….


Vajza e Sulltanit të Brunejve, një nga personat më të pasur në botë mbrëmë u martua me Pengiran Haxhi Muhamed Ruzaini, në një ceremoni të organizuar në pallatin e monarkut me gjithsej 1.700 dhoma.
Princeza Haxha Hafiza Sururul Bolkia (32) dhe bashkëshorti i saj 29 vjeçar i shkëmbyen betimet e tyre në prani të familjarëve, miqve dhe përfaqësuesve mbretëror.