Portieri gabon, trajneri e sulmon - VIDEO

Portieri gabon, trajneri e sulmon


Se Malajzia nuk është vend i futbollit, këtë e dimë qysh moti, kurse nga ky vend kësaj here na vije një situatë qesharake.


Portieri Terenganua ka shkaktuar një gabim skandaloz në ndeshjen kundër Kedahomit, pasi që pas rivënies nga këndi, e ka shtyre topin në golin e vet.
Që gjërat të shkojnë edhe më keq për portierin, trajneri Piter Batler menjëherë e ka nxjerrë nga loja dhe më pas e ka shtyre drejt rrugës për në bankinë.