Puthja e pazakonte e qenit me peshkun! VIDEO

Puthja e pazakonte e qenit me peshkun

Peshku nuk duket aspak i frikesuar nga prania e nje qeni, i cili e vezhgon, duke kerkuar ta preke dhe e fut turirin ne uje. Aq sa te dy arrijne te shkembejne edhe... puthje. Po, po, puthje, edhe pse mund te duket e cuditshme, ky eshte episodi i ndodhur ne liqenin Mead ne Nevada.