Pages

Banner 468

Sa i reziston iPad-i goditjeve ne xhamin e tij ?

 
...( Tingujt e Jetes )...

Sa i reziston iPad-i goditjeve ne xhamin e tij ?

Shikoni se sa eshte i forte xhami i iPad-it kur i nenshtrohet forcave te jashtme me borera (bormashine) si dhe disqeve ( brusalic :p)