Pages

Banner 468

Si duket në dhe nga Aeroplani kur piloti eshte shqiptare dhe tregon per ...! VIDEO

 
...( Tingujt e Jetes )...

Si duket në dhe nga Aeroplani kur piloti eshte shqiptare dhe tregon per ...

James Berisha eshte nje pilot shqiptar i cili ka jetuar ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes ku edhe atje eshte shkolluar per pilot, mirepo ka kontribuar dhe kontribon ende per Pavaresine e Kosoves me ane te Aeroplanit te tij. Ne kete video prezantohet Aeroplani si dhe fluturimi mbi toke per ne Kosove, per me teper shiko videon me poshte...