Pages

Banner 468

Sulm i pabesueshem peshkaqenësh kundrejt peshkatarëve (video)

 
...( Tingujt e Jetes )...

Sulm i pabesueshem peshkaqenësh kundrejt peshkatarëve

Grame Pulien dhe Wayne Comben, peshkatarë nga Crnovaglia janë sulmuar nga tre peshkaqenë rreth 3 metra, të cilët donin të kapnin ngarekesën e tyre të çmendueshme të peshkut, gjëje të cilës ia dolën mbanë. Por sa frikë nga ana e peshkatarëve, që kanë përjetuar një makth në betejën me “egërsirat” e detit.