Aksident fatal ,ne kthese ! VIDEO

Aksident fatal ,ne kthese

Deri sa nje autobus kalonte ne rrugen e vet, vjen nje motor dhe tejkalon ne kthese, mirepo pamja e tij nuk eshte aq e mire dhe njekohesisht vjen edhe piloti tjeter ne anen e kundert dhe ndeshen me njeri tjetrin ...