Aksidenti i James Berishes në Sudan ! VIDEO

Kur James Berisha nje kontribus i madh per pavarsine e vendit tone pati defekte me aeroplanin e tij me 29.05.2011 u detyrua te bej nje ulje urgjente, e kete ulje e beri ne nje vend afrikan i cili quhet Sudan. Ne kete shtet ku ligji per shtetasit e huaj eshte shume malltretues ku kete fat te keq e pati edhe piloti jone. Sic duket edhe nga pamjet e marra te aeroplanit si dhe te vendit se ku ka rene po ashtu edhe nga telashet qe i ka pas ai njeri... , po per me teper shikone videon..!